Salut mental, la baula feble del nostre temps, amb Milagros Pérez Oliva i Susana Brignoni

Les entitats membres de l’Espai de Ciutadania de L’Hospitalet, amb el suport de Creu Roja, tornem a organitzar la Setmana de la Solidaritat, que enguany se celebrarà del 7 al 13 de novembre.

Un cop més, aquesta setmana vol sensibilitzar i demanar la solidaritat de tota la ciutadania de L’Hospitalet. El tema central l’ocupa la salut mental, un problema que afecta a totes les edats, a totes les persones, i que genera molt de patiment. Un problema que ha anat incrementant-se arran de la situació viscuda durant la pandèmia.

La Setmana de la Solidaritat és un espai de reivindicació del dret a la salut i al valor de la no discriminació. En el seu conjunt ha d’afavorir la no estigmatització de les persones que pateixen aquestes malalties i reivindicar la necessitat de més recursos públics que donin resposta a una malaltia no del tot visible i que pot afectar-nos a totes i a tots en qualsevol moment de la nostra vida.

La voluntat de les entitats membres de l’Espai de Ciutadania i Creu Roja és que durant la Setmana de la Solidaritat 2022 es concentrin la majoria d’actes que puguin servir per donar visibilitat a la salut mental. Comptem amb la col·laboració del gran teixit associatiu de la ciutat, en especial amb les entitats especialitzades en aquest àmbit i, un any més, amb la col·laboració de diverses àrees i serveis municipals.

Fem possible que la Setmana de la Solidaritat 2022 contribueixi a sensibilitzar la ciutadania de L’Hospitalet envers la salut mental. Posem aquesta temàtica en primer pla, lluny de l’estigma, la invisibilitat, els tòpics i els tabús.

Fem-ho!

You May Also Like

Sopar literari amb Alberto Valle

Salut i sanitat després de la COVID-19

Any electoral, any de canvis?

Montesquieu ha mort? la separació de poders en crisi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *