Aquesta és la nostra política de protecció de dades, privacitat i autoria

En el mes de juny vàrem escriure a totes i tots els nostres contactes (sòcis/es, simpatitzants, amics/gues, …) explicant com ens havíem adequat a la nova legislació comunitària europea de protecció de dades (General Data Protection Regulation). Creiem que també és interessant tenir-ho publicat a la nostra pàgina web.

Pel que fa a la política de protecció de dades i privacitat dels productes de l’empresa WordPress i Mailchimp del qual fem ús i amb els quals construïm aquest web i realitzem els butlletins electrònics respectivament; podeu llegir la política empresarial de protecció i ús de dades de Mailchimp en aquest enllaç i informació al respecte sobre Wordpress en aquest altre enllaç.

Pel que fa als drets d’autor de tot el contingut escrit i audiovisual que publiquem, ens regim per Creative Commons, seguint amb la nostra visió progressista i amb el nostre objectiu d’apropar i fer més accessible la cultura a més amplis sectors socials. Recordem doncs que podeu usar tot el material exposat en el web sempre que recordeu i feu referència a l’entitat.