“Com sortim de les crisis?” amb Josep Maria Reniu

Com sortim de les crisis? Reflexionarem sobre quines eines polítiques, però també socials, tenim per a entomar els (massa) reptes en forma de crisi que tenim a sobre així com de quines possibilitats d’actuació reals disposem tots plegats.

Josep Maria Reniu, vigatà i Politòleg, és professor titular d’universitat de Ciència Política i de l’Administració a la UB. Des de maig de 2021 desenvolupa tasques de senador designat pel Parlament de Catalunya a proposta d’ERC. Al Senat és portaveu a les comissions Constitucional, Funció Pública i Reglament, així com Portaveu Adjunt a les de Ciència, Innovació i Universitats i a la d’Entitats Locals.

You May Also Like

Sopar literari amb Alberto Valle

Salut i sanitat després de la COVID-19

Any electoral, any de canvis?

Montesquieu ha mort? la separació de poders en crisi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *