Tres crisis que han transformat el món, amb Andreu Missé

Tres crisis que han transformat el món:

Les tres crisis successives, financera (2008), pandèmia (2020) i la guerra de Putin a Ucraïna (2022) han canviat radicalment el món. El desorbitat poder de les finances que va contagiar tota l’economia no es va corregir després de la crisi del 2008.  Al poder de les finances es van sumar les grans tecnològiques. La conseqüència és que van continuar augmentant les desigualtats.

Amb aquest teló de fons, la guerra de Putin contra Ucraïna ha creat un problema inesperat gravíssim l’augment de la fam a nombrosos països d’Àfrica i Àsia. A Espanya i Europa el creixement de la inflació suposa una amenaça seriosa per a l’estabilitat de les famílies vulnerables, la viabilitat de determinades empreses i sostenibilitat de les hisendes públiques sobre carregades de deute.

De tot això i molt més parlarem amb l’Andreu Missé, periodista i director fundador d’Alternativas Económicas.

You May Also Like

Sopar literari amb Alberto Valle

Salut i sanitat després de la COVID-19

Any electoral, any de canvis?

Montesquieu ha mort? la separació de poders en crisi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *